مقدمه
غذاي مصرف شده در بدن به گلوكز تبديل ميگردد و آنگاه به عنوان سوخت براي توليد انرژي ذخيره ميشود. محدودهي تغييرات سطح گلوكز خون بسيار باريك است. حفظ سطح گلوكز در اين محدوده بر عهدهي هورمونهايي است كه در صورت گذشتن سطح گلوكز از حدّ معيّن، آن را به انبارهاي گلوكز هدايت ميكند تا در صورت كاهش سطح گلوكز آن را از مخازن رها سازد و به مصرف برساند.
گلوكز به شكل مادهاي به نام گليكوژن در كبد و عضلات ذخيره ميشود و در صورتي كه ذخاير گليكوژن پر باشد، گلوكز خون افزايش مييابد. در اين حال هورموني به نام انسولين رها شده و گلوكز اضافي را به صورت چربي، ذخيره ميكند. در واقع انسولين منجر به اضافه شدن چربي بدن ميگردد و در نتيجه جلوي شكسته شدن چربي گرفته مي شود و با افزايش چربي، بدن چاق مي شود.
اختصاص زمان خاص براي خوردن غذا
بسياري از افراد براي خوردن غذا وقت كافي نمي گذارند، بلكه همراه كارهاي ديگر به آن نيز مي پردازند. توصيه ي اصول صحيح تغذيه سالم اختصاص دادن زماني خاص براي غذا خوردن است. اين كار به سالم ماندن دستگاه گوارش كمك خواهد كرد.
فهرست مطالب:
مقدمه
اختصاص زمان خاص براي خوردن غذا
از دست دادن چربي هاي اضافي با خوردن چربي هاي مفيد
تركيب ايده آل
خوردن ميوه ي زياد
انتخاب سالاد به جاي صرف ناهار
خوردن چاي و قهوه ي تلخ
مصرف تخم مرغ
مصرف آب ميوه
رژيم رايج
رژيم پيشنهادي
منابع
- پنجشنبه ۱۱ آذر ۰۰ | ۰۸:۲۸
- ۳ بازديد
- ۰ نظر
اشتباهات بزرگ در زمان شروع كسب و كارهاي اينترنتي
دانلود pdf طراحي معماري عملكردگرايانه مهد كودك
دانلود pdf الزامات معماري در فضاهاي آموزشي كودكان
دانلود pdf طراحي فضاي مهد كودك بر اساس رابطه خلاقيت و ايده هاي معمارانه