دانلود پاورپوينت تغذيه سالم

پاورپوينت تغذيه سالم




مقدمه

غذاي مصرف شده در بدن به گلوكز تبديل مي­گردد و آنگاه به عنوان سوخت براي توليد انرژي ذخيره مي­شود. محدوده­ي تغييرات سطح گلوكز خون بسيار باريك است. حفظ سطح گلوكز در اين محدوده بر عهده­ي هورمون­هايي است كه در صورت گذشتن سطح گلوكز از حدّ معيّن، آن را به انبارهاي گلوكز هدايت ­مي­كند تا در صورت كاهش سطح گلوكز آن را از مخازن رها سازد و به مصرف برساند.

گلوكز به شكل ماده­اي به نام گليكوژن در كبد و عضلات ذخيره مي­شود و در صورتي كه ذخاير گليكوژن پر باشد، گلوكز خون افزايش مي­يابد. در اين حال هورموني به نام انسولين رها ­شده و گلوكز اضافي را به صورت چربي، ذخيره مي­كند. در واقع انسولين منجر به اضافه شدن چربي بدن مي­گردد و در نتيجه جلوي شكسته شدن چربي گرفته مي ­شود و با افزايش چربي، بدن چاق مي­ شود.

 

اختصاص زمان خاص براي خوردن غذا

بسياري از افراد براي خوردن غذا وقت كافي نمي گذارند، بلكه همراه كارهاي ديگر به آن نيز مي پردازند. توصيه ي اصول صحيح تغذيه سالم اختصاص دادن زماني خاص براي غذا خوردن است. اين كار به سالم ماندن دستگاه گوارش كمك خواهد كرد.

 

فهرست مطالب:

مقدمه

 اختصاص زمان خاص براي خوردن غذا

از دست دادن چربي هاي اضافي با خوردن چربي هاي مفيد

تركيب ايده آل

خوردن ميوه ي زياد

انتخاب سالاد به جاي صرف ناهار

خوردن چاي و قهوه ي تلخ

مصرف تخم مرغ

مصرف آب ميوه

رژيم رايج

رژيم پيشنهادي

منابع

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.